Performance Marketing.

Vi hjelper deg med å komme i gang, vedlikeholde og optimalisere dine digitale aktiviteter

Google Søk

Vi setter opp målrettede søkeordsannonser på Google som leverer salg og leads for din bedrift. Vær der når potensielle kunder søker etter dine tjenester.

Sosiale Medier

Vær til stede der dine potensielle kunder er. Med kampanjer på sosiale medier når du spesifikke målgrupper med dine tjenester eller produkter.

Shopping Annonser

Google Shopping er en kostnadseffektiv måte å annonsere produkter for din nettbutikk. Vis dine produkter direkte på Google.

Videomarkedsføring

Med videomarkedsføring har du muligheten til å påvirke kundene dine ved hjelp av illustrasjon, stemme og tekst på en kort og effektiv måte.

Google Søk

Vi setter opp målrettede søkeordsannonser på Google som leverer salg og leads for din bedrift. Vær der når potensielle kunder søker etter dine tjenester.

Google søkeordsannonsering er en form for digital markedføring som lar deg vise annonser til folk som søker etter bestemte søkeord på Google. Når folk søker etter søkeordet man ønsker å være synlig på, vil annonsene dine vises blant søkeresultatene. Du betaler bare når noen klikker på annonsen din. Dette gjør det til en effektiv måte å nå ut til potensielle kunder på, da annonsene dukker opp når folk ofte er i kjøpsmodus. Du kan også målrette annonsene dine til spesifikke demografier og plasseringer. Google søkeordsannonser er en av de mest populære formene for digital markedsføring og kan hjelpe deg å øke bevisstheten om merkevaren din, øke trafikken til nettstedet ditt og å generere flere leads og salg.

Google Shopping

Google Shopping er en kostnadseffektiv måte å annonsere produkter for din nettbutikk. Vis dine produkter direkte på Google.

Google Shopping er en tjeneste som gjør det mulig for nettbutikker å vise produktene sine i søkeresultatene på Google. Dette gjør det lettere for kunder å se bilde og pris av produktene ved å søke på Google, og øker sannsynligheten for at kundene vil kjøpe produktet. For å bruke Google Shopping må butikken laste opp produktinformasjonen sin til Google Merchant Center, og deretter opprette annonser i Google Ads. Annonsene vil deretter vises i søkeresultatene og på Google Shopping når noen søker etter relaterte produkter. Det er også mulig å målrette annonsene til spesifikke demografier og plasseringer. Google Shopping er en av de mest effektive måtene å øke salget av produktene dine og øke bevisstheten om merkevaren din.

Sosiale Medier

Vær til stede der dine potensielle kunder er. Med kampanjer på sosiale medier når du spesifikke målgrupper med dine tjenester eller produkter.

Kampanjer på sosiale medier er en form for digital markedsføring som bruker sosiale plattformer som for eksempel Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn for å nå målgruppen din. Det kan være en effektiv måte å øke bevisstheten om merkevaren din, øke trafikken til nettstedet ditt, øke engasjementet og generere flere leads og salg.

En god kampanje på sosiale medier krever en god strategi, målgruppeanalyse, godt innhold, og en god måling av resultatene. Det er viktig å teste forskjellige metoder og justere kampanjen etterhvert for å oppnå best mulig resultat.

Videomarkedsføring

Med videomarkedsføring har du muligheten til å påvirke kundene dine ved hjelp av illustrasjon, stemme og tekst på en kort og effektiv måte.

Videomarkedsføring er en type digital markedsføring som bruker videoer for å nå, engasjere og konvertere potensielle kunder. Det kan være en effektiv måte å formidle budskapet ditt, øke bevisstheten om merkevaren din og øke trafikken til nettstedet ditt.

Videomarkedsføring kan være en god måte å formidle budskapet ditt på en mer personlig og engasjerende måte. Det kan også øke sannsynligheten for at potensielle kunder konverterer til ekte kunder. Det er viktig å lage godt innhold og optimalisere videoene for å nå riktig målgruppe og øke sannsynligheten for engasjement og konvertering.

Performance marketing

Performance marketing er en metode for digital markedsføring som fokuserer på å generere resultater, som for eksempel salg eller leads, gjennom å annonsere på ulike plattformer. Dette kan gjøres ved å bruke ulike annonsetyper, som søkeordsannonser, displayannonser, e-postmarkedsføring eller shopping ads.

Et viktig aspekt ved Performance marketing er å måle og optimalisere kampanjene for å oppnå best mulig avkastning på investeringen. Dette kan gjøres ved å bruke verktøy for tracking og analyse, samt teste ulike annonser og målgrupper for å se hva som fungerer best. Et eksempel på et analyse verktøy er Google Analytics 4.

En annen viktig faktor i Performance marketing er å skape et godt budskap og gode annonsetekster. Dette kan gjøres ved å bruke sterke overskrifter, utnytte emosjonell resonans og ved å fokusere på fordelene ved produktet eller tjenesten, fremfor å bare liste opp funksjoner.

Det finnes flere plattformer som du kan bruke for å komme i gang med Performance marketing, som Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads og LinkedIn Ads. Disse plattformene gir deg muligheten til å nå ut til en målgruppe spesifikt og måle resultatene av kampanjene dine.

En annen viktig faktor i Performance marketing er å ha en god nettside eller landingsside, som er optimalisert for konverteringer. Dette kan gjøres ved å ha et enkelt og intuitiv design, tydelige og kraftfulle call-to-action-knapper, og ved å fjerne distraksjoner som kan føre til at besøkende forlater siden din uten å konvertere.

Det finnes også flere andre metoder for å utføre Performance marketing, som for eksempel affiliate marketing, e-postmarkedsføring og retargeting. Disse metodene kan være svært effektive for å generere resultater, avhengig av bransje og målgruppe.

Til slutt, det viktigste i Performance marketing er å alltid fokusere på resultatene, og å være villig til å teste og optimalisere kampanjene dine for å oppnå best mulig avkastning. Dette krever tålmodighet og evnen til å lære av feilene dine, men det kan være svært lønnsomt når det gjøres riktig.

Hvor er du akkurat nå?

Ta kontakt for en uforpliktende prat, ved å fortelle om din situasjon.

Starter med blanke ark

Du har prøvd noe tidligere men usikker på om det gir noe effekt.
Kom i gang nå

Ønsker optimalisering

Du gjør noen tiltak som fungerer greit men ønsker å forbedre resultetene dine.
La oss forbedre resultatene dine

Ecommerce annonsering

Du har en nettbutikk og ønsker hjelp til og bedre din ROAS (Return on Ad-Spend)
Ta kontakt for informasjon

Relevante artikler

7 nettsider hvor du finner gratis bilder

Gode bilder er helt essensielt for å få et godt og effektivt design, enten det er til din nettside, blogginnlegg, sosiale medier eller til din neste markedsføringskampanje.

Les mer
Bilder til en nettside

4 råd til bruk av bilder til en nettside

Bildertil en nettsiden skal fange oppmerksomheten til den besøkende. De kan formidle ganske komplekse meldinger på et øyeblikk.

Les mer

10 gode kombinasjoner med fonter

Fonter er avgjørende for at en nettside skal bli bra, og å finne den riktige kombinasjonen kan være utfordrende for selv den mest erfarne webdesigner.

Les mer
Les flere artikler her