Content Marketing.

Vi hjelper deg med å skape og distribuere innhold som tiltrekker, engasjerer og avdekker behovet til potensielle kunder.

Tekstinnhold

Informer besøkende på din nettside om dine produkter eller tjenester, skap et bloggarkiv med nyttige artikler eller skap innhold til kampanjer.

Nyhetsbrev

Å skrive engasjerende innhold til et nyhetsbrev kan være krevende og det tar tid. Vi hjelper deg med prosessen for å skape riktig engasjement.

E-post Markedsføring

Skriv til dine eksisterende kunder. Kunngjør nyheter om bedriften eller produktene/tjenestene dine. 

Poster på Sosiale Medier

På sosiale medier har du kun et “swipe” å engasjere personen på andre siden av skjermen på. Med vår kunnskap hjelper vi deg med å klare akkurat dette.

Adjoys Content Marketing tjenester går ut på større og mer komplekse kampanjer, som tar steget noen hakk over et enkelt innlegg eller en bloggpost. Vi tar prosjektstyringen på unikt, kreativt og innovativt innhold.

Ved hjelp av spesifikke målgrupper, analyser, vårt kreative øye for detaljer og den faktiske utførelsen av kampanjen(e) tar vi markedsføringen til et litt høyere nivå enn den enkle kampanjen.

Hvorfor Content Marketing?
 1. Innhold øker kvaliteten på nettsiden
  Hvis du ønsker å sjarmere  algoritmene til søkemoterer som for eksempel Google og samtidig øke plasseringen din på søke-siden deres trenger du oppdatert, informativt og innholdsrikt innhold til nettsiden din.
 2. Innhold genererer trafikk
  Ikke alt innhold er kampanjebasert. Innholdet kan bli liggende på nettsiden å gro som et plantet tre. Lar du det vokse vil innholdet fortsette å gi målgruppen din informasjon i måneder og til og med år etter det er “plantet” på nettsiden din. Denne typen innhold fortsetter å generere trafikk til nettsiden deres med lite eller ingen form for innsats i det hele tatt, lenge etter det er publisert.
 3. Innhold bygger merkevaren din
  Når innholdet lages legger vi sterk vekt på både måten innholdet kommuniseres på og hvilke emner det fokuseres på. Dette gjør at uansett om du er i startgropa med en ny merkevare eller skal bygge videre på en eksisterende en, så sørger vi for at det passer nettopp din merkevare.
 4. Innhold genererer sider
  Med kvalitetsrikt innhold ønsker andre nettsider å linke til din nettside. Dette genererer trafikk, merkevarebevissthet og øker troverdigheten til nettsiden din som vi var inne på i punkt 1.
 5. Innhold øker bedriftens troverdighet
  Ikke bare bygger innhold troverdighet til algoritmer, men vel så viktig bygger det troverdighet til bedriften din. Vi føler også et ansvar for at plattformen innholdet publiseres på, er i henhold til de retningslinjer som behøves og har god brukervennlighet.